Noi, la Moldova.org, credem în documentare și ne pasă de oamenii despre care scriem.

Din pasiune pentru reportajele de profunzime, am decis să lansăm reportaje.moldova.org. Pe această platformă, vom îmbina rigorile jurnalismului și ultimele tendințe în domeniu. Poveștile noastre vor îmbrăca toate formele de expresie (text, fotografie, video, audio, axe cronologice, infografice sau hărți interactive) – totul ca cititorul nostru să trăiască experiența personajului despre care citește.

Tot aici, vom publica interviuri cu oameni care merită scoși în lumină sau care se ascund de ea și analize care vor pune sub reflectoare probleme, vor diseca fapte și vor încerca să ofere o explicație la ceea ce se întâmplă.

Prin materialele noastre, vrem să facem portretul Moldovei de azi. Te invităm să ne fii alături.

Echipa

<a href="http://reportaje.moldova.org/author/ana/" target="_blank" rel="designer">Ana Gherciu</a>

Ana Gherciu

Jurnalistă

S-a lansat în presă în toamna lui 2012, la ziarul Timpul, unde a fost reporteră și redactoare adjunctă. Începând cu iunie 2016, Ana s-a alăturat cu entuziasm echipei Moldova.org. Este pasionată de teme sociale și politice.

<a class="numeautori" href="http://reportaje.moldova.org/author/diana/" target="_blank" rel="designer">Diana Madan-Preașcă</a>

Diana Madan-Preașcă

Jurnalistă

Este angajată în domeniul media încă din 1999. Timp de 14 ani, a fost reporter la Agenția de Stat Moldpres, apoi a lucrat la Flux și portalul Arena. Face parte din echipa Moldova.org din 2014.

<a href="http://reportaje.moldova.org/author/oxana/" target="_blank" rel="designer">Oxana Greadcenco</a>

Oxana Greadcenco

Jurnalistă

Activează în domeniul Digital Media de peste 7 ani, iar din 2012 administrează portalul www.moldova.org. Crede sincer că Jurnalismul de calitate în Moldova va învinge, într-o zi, Jurnalismul Copy Paste.