Duminică, 26 august, a fost o zi a protestelor și a cordoanelor de polițiști. Timp de câteva ore, Piața Marii Adunări Naționale a devenit o platformă pentru schimb de replici și reproșuri între participanții celor două proteste organizate de Ilan Șor și Comitetul Mișcării de Rezistență Națională ACUM.

Dis-de-dimineață, spațiul din fața Guvernului a fost ocupat de grătare, corturi, mese și o scenă, unde susținătorii lui Ilan Șor au venit pentru a susține proiectele sociale inițiate de primarul de Orhei. Deși au zis că au venit să protesteze împotriva scumpirii carburanților, susținătorii lui Șor au adus multe învinuiri Maiei Sandu, lidera Partidului Acțiune și Solidaritate.

Între timp, oamenii care au venit să protesteze împotriva guvernării, au fost nevoiți să instaleze o scenă improvizată în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Liniștea dinaintea furtunii, protestele din 26 august

Cele mai memorabile imagini surprinse de Moldova.org la protestele de ieri http://www.moldova.org/cele-mai-memorabile-imagini-surprinse-de-moldova-org-la-protestele-din-26-august/

Geplaatst door Moldova.org op Maandag 27 augustus 2018

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *